ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΤ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΙΙ

05 Αύγουστος 2019

Από τις 12 Ιουνίου 2019 προβάλλονται καθημερινά από την Τηλεόραση του ΡΙΚ ΕΝΑ και ΡΙΚ ΔΥΟ νέα διαφημιστικά φιλμάκια, στο πλαίσιο της προβολής και δημοσιότητας του Έργου Ψηφιακός Ηρόδοτος ΙΙ. Τα φιλμάκια, τα οποία προγραμματίζονται και μεταδίδονται εναλλάξ, περιλαμβάνουν σκηνές από το νέο μας ψηφιοποιημένο υλικό της περιόδου 1955-2000. Η θεματολογία των μικρής διάρκειας διαφημιστικών σποτ δεν περιορίζεται μόνο στα πολιτικά δρώμενα, αλλά επεκτείνεται επίσης στην κοινωνική καθώς και καλλιτεχνική δράση και προσφορά στον τόπο. Η παραγωγή των νέων μας διαφημιστικών ανήκει στην Έλλη Χατζηπαρασκευά.

Αντίστοιχη με την Τηλεόραση εργασία, έγινε και στο Ραδιόφωνο, από την παραγωγό Αθηνά Βιολάρη. Η μετάδοση ραδιοφωνικών διαφημιστικών από το ΠΡΩΤΟ και ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (97,2 FM και 94,8 FM αντίστοιχα) ξεκίνησε και συνεχίζεται από τις 12 Ιουλίου 2019 σε καθημερινή βάση.

Τα νέα μας διαφημιστικά, τόσο στην Τηλεόραση όσο και στο Ραδιόφωνο, θα εμπλουτίζονται και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται σε μόνιμο προγραμματισμό, ανταποκρινόμενοι στην αγάπη και θέρμη με την οποία αγκαλιάστηκαν από το κοινό.

Δείτε τα διαφημιστικά φιλμάκια στην Αρχική Σελίδα της Πλατφόρμας μας εδώ: https://www.digital-herodotus.eu/. Η ανάρτησή τους εμπλουτίζεται συνεχώς.

FB_IMG_1564988300752 Κοτσώνης2.jpg

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κοτσώνης σε ώρα δημιουργίας. Πολλά από τα έργα και τις συναυλίες του, περιλαμβάνονται τόσο στο ψηφιοποιημένο υλικό μας, όσο και στα νέα διαφημιστικά μας φιλμάκια.